Κατηγορίες
 

Νέα
Ολα τα μελη της ιστιοσελιδας και οι πελατες του μαγαζιου θα εχουν


 

Το καλάθι μου
Δεν έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιo από τα προϊόντα μας.
 

Newsletter
Όνομα:
Email:
 

Παραγγελίες

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Πριν καταθέσετε την παραγγελία σας σε μας,διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά τους όρους συναλλαγής που ακολουθούν.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:

Η OLDMARKET σας παρέχει 3 διαφορέτικους τρόπους να θέσετε την παραγγελία σας:

 1. Online απο το site μας  www.oldmarket.gr
 2. Με Fax στο τμήμα εξυπηρέτηση πελατών στο 210-3311638 καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αφου αποστείλετε την παραγγελία σας, θα λαβέτε:

 • Ένα e-mail με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας.Το μήνυμα θα περιέχει λεπτομέρεις την παραγγελία σας με το συνολικό ποσό που θα χρεωθεί στη κάρτα σας συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και εξόδων αποστολής.Το μήνυμα αυτο θα αποτελεί την προσωρινή απόδειξη πληρωμής.Η κανονική απόδειξη/τιμολόγιο θα σας αποσταλεί μαζί με την παραγγελία σας.Έαν προκύψει πρόβλημα με την εκτέλεση της παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail που θα σας εξηγεί το πρόβλημα και τι χρειάζεται να κάνετε για να διορθωθεί.
 • Ένα e-mail που θα επιβεβαιώνει την αποδέσμευση της παραγγελίας σας απο το κατάστημα μας και θα σας ενημερώνει για την αποστολή του.

    3.   Με αποστολή μέσω κανονικού ταχυδρομείου,ο αγοραστής αναλαμβάνει το ρίσκο.Για ακριβές παραγγελίες σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε συστήμενα και ασφαλισμένα πακέτα.Δεν έχουμε καμιά ευθύνη για οποιουσδήποτε τελωνιακούς φόρους,ΦΠΑ ή προμήθειες διεκπεραίωσης που επιβάλλονται στη χώρα προορισμού.

    4. Οι παραγγελίες σας είναι οριστικές, όταν λάβετε την απόδειξη σας απο εμάς ή απο το site μέσω e-mail.

    5. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

      ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής και ΦΠΑ.Οι τιμές παρουσίαζονται σε Ευρώ.Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία,έξοδα αποστολής και ΦΠΑ.
 • Η πληρωμή πρέπει να γίνεται εντός 10 ημερών, μετά απο την περίοδο αυτή, μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να πουλήσουμε τα αγαθά σε τρίτους.

    ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που σας παρέχει το site μας.
 • Πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί και με κατάθεση σε λογαριασμό της EUROBANK ως ακολούθως:                                                                        ΙBAN:   GR8502602220000850200467500    SWIFT:EFGBGRAA
 • Με κατάθεση σε λογαριασμό της ALPHA BANK ως ακολούθως:                                                                                                                                        IBAN:  GR02001401050105002310010278
 • Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 3311638.Έμεις,με το που λάβουμε το αντίγραφο,θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.  

        ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 • Η OLDMARKET θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελία σας.Παρόλο αυτα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

     ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα εντός 10 ημερών και θα προβούμε σε αντικατάσταση αυτού.
 • Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα,αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση κατα την μετάφορά.
 • Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊον που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε σε αντικατάσταση αυτού. 
 • Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊον να είναι αχρησιμοποίητο,άφθαρτο,στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν.Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αντικατάστουνται.
 • Πριν απο οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με την OLDMARKET για τον προσδιορισμό του λόγου επιστροφής.

     ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 • Η προστασία του ηλεκτρονικού απορρήτου των παιδιών είναι κορυφαίας σημασίας.Η OLDMARKET δε συλλέγει εν γνώσει της ούτε επιδιώκει να συλλέξει προσωπικά στοιχεία για παιδιά ,παρά μόνο με τη ρητή συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους.

  Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

 • Εμεις στην OLDMARKET δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας, όσο είστε σε σύνδεση με το site μας.Υποσχόμαστε να φυλάμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία που μας παρέχετε και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά σύμφωνα με τη δική σας επιθυμία.

   ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

 • Η OLDMARKET στο web πιθανόν να περιέχει συνδέσεις από και προς άλλες τοποθεσίες στο διαδίκτυο.

   ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Μέσω ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ:

       ΔΑΡΟΥΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

      ΝΟΡΜΑΝΟΥ 7 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

      Τ.Κ 10555 ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

 •      ΤΗΛΕΦΩΝΟ/FAX:

                210 3311638

Κατασκευή & Ανάπτυξη ιστοσελίδων | qualityweb